Werkwijze en kosten

In het kennismakingsgesprek bespreken we je vragen en zien we wat ik hier in kan betekenen voor je. Als je besluit na het kennismakingsgesprek aan de slag te willen gaan vraag ik je een voedingsdagboek bij te houden.

Tijdens het intakegesprek maken we verder kennis en vullen we samen een uitgebreid intakeformulier in. Verder bespreken we je eet- en beweegpatroon en nemen we je ingevulde voedingsdagboek door. Als laatste zal ik je wegen en meten. Het is belangrijk dat je aangeeft wat inpasbaar is in je leven want iedereen is anders. Aan de hand van al deze gegevens kan ik berekeningen gaan maken en maak ik een persoonlijk behandelplan. Uiteraard krijg je tijdens het intakegesprek al een aantal handige tips zodat je meteen aan de slag kunt.

Het behandelplan bespreken we vervolgens uitgebreid in het adviesgesprek. Ik heb dan al je gegevens verwerkt in een passend advies en een op maat gemaakt voorbeelddagmenu waarmee je aan de slag kunt. Geen kant en klare menu`s maar ik geef je wel recepten om op gang te komen. Waarom ik geen kant en klare menu’s geef is omdat we je voedingsgewoonten blijvend willen aanpassen. Het is belangrijk dat je hier zelf een grote rol in speelt en er verantwoordelijkheid in neemt. De kans is dan heel groot dat de nieuwe gewoonten blijvend zijn.

In de vervolgconsulten kijken we waar je tegen aanloopt, wat er goed gaat en welke aanpassingen er eventueel nodig zijn.

De frequentie van de afspraken is afhankelijk van hoe het traject verloopt. Ben je op je streefgewicht? Of heb je je nieuwe leefwijze eigen gemaakt en kun je zelf verder gaan? Dan ronden we af. Natuurlijk wil ik dan wel na een paar maanden weten hoe het met je gaat.

Ga je voor zekerheid en gezondheid op de lange termijn? Kies dan een pakket:

Tarieven Slim Gezond

Kennismakingsgesprek 10-15 min GRATIS

Intake 90 min.  €75

Adviesgesprek 45 min. €40

Vervolgconsulten 30 min. €25

Eenmalig voedingsanalyse + voorbeelddagmenu  €75

Boodschappencoach/Kijkje in de keuken  €25

Het kan soms lastig zijn om in de supermarkt de juiste keuzes te maken, ik ga graag met je mee als boodschappencoach of ik kom een kijkje nemen bij jou thuis in de keuken. Tijdens deze supermarkt tour of huisbezoek vertel ik je alles over hoe je etiketten moet lezen, leer je welke producten een betere keuze zijn en waar je op moet letten. 

Kort “stok achter de deur” consult van 15 min inclusief waardevolle tip of los meet- en weeg moment  €12,50

Wandelgroepje; elke dinsdag avond en/of vrijdagmiddag

12-rittenkaart €35

Losse wandeling €3,50

Pakketten

Slim Gezond pakket 1  €195*

 • Intake
 • Uitgebreide voedingsanalyse
 • Op maat gemaakt dagmenu
 • Het Slim Gezond E-book vol handige tips, mindset oefeningen, menu variaties, recepten en meer!
 • 4 vervolgconsulten
 • Weeg en meetmomenten

Slim Gezond pakket 2  €275*

 • Intake
 • Uitgebreide voedingsanalyse
 • Op maat gemaakt dagmenu
 • Het Slim Gezond E-book vol handige tips, mindset oefeningen, menu variaties, recepten en meer!
 • 8 vervolgconsulten
 • Weeg en meetmomenten

Beide pakketten kunnen uitgebreid worden met een kijkje in de keuken/boodschappencoach. Pakketprijs is dan + €25

Woon je niet in Tilburg of omgeving? Geen probleem!

Ik bied ook online coaching aan via Skype. Je kunt dan kiezen uit de zelfde pakketten en hierop krijg je dan 5% extra korting.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.