Simone

Super fijne begeleiding van Manon gehad! Fijn dat er tijd en ruimte is voor je verhaal. Waardoor je hele fijne op maat gemaakte weekmenu’s krijgt die goed bij je passen. Ook heb ik heel veel goede tips gekregen die ik nog dagelijks gebruik bij het kopen en/of bereiden van eten.

Claudia

Ik heb de begeleiding van Manon als erg prettig ervaren. Ze luistert goed naar je doelstelling en naar de ‘problemen’ waar je tijdens het traject tegenaan loopt. Daarnaast zijn er voldoende momenten waarop de gesprekken plaatsvinden, zodat tijdig iets wordt aangepast in je eetschema. Ik kan de begeleiding van Manon bij iedereen aanraden!

Marian van den Bergh-Ruis

Ervaringen - MarianIn het eerste gesprek vroeg Manon mij waarom ik haar hulp zocht bij het afvallen. Mijn antwoordt hierop was dat ik een stok achter de deur nodig had. Ik vond dat ik al gezond at, maar dacht dat ik teveel snoepte. Mijn gewicht was op dat moment 75,1 kg. Mijn doel was 71kg om een gezond bmi te behalen.

Al vanaf het allereerste gesprek had ik bij Manon het gevoel dat alles gezegd kon worden. Ze vertelde me waar het op stond zonder neerbuigend of belerend over te komen. Dit zorgde ervoor dat ik niet alleen eerlijk tegen haar durfde te zijn, maar ook tegen mezelf over mijn eigen eetgewoonten.  Na een evaluatie van mijn eetgewoonten en een berekening van mijn rustverbranding kreeg ik van haar een dagmenu met daarin gezonde maaltijden en verschillende alternatieven om zo gevarieerd te kunnen blijven eten. Ik heb hierbij wel aangegeven in het weekend “normaal” te willen blijven eten. Met veel enthousiasme begon ik aan haar menu en begon meteen al af te vallen. Het waren niet mijn snoepgewoonten, al droegen deze hier natuurlijk wel aan bij, maar vooral mijn vetinname die voor mijn toegenomen gewicht zorgden. Het menu dat ze voor me had samengesteld was niet alleen makkelijk vol te houden, maar ook nog eens erg lekker.
Elke afspraak was ik weer nerveus omdat ik elk weekend gewoon afbakbroodjes en croissantjes at met mijn gezin. Na elke afspraak kwam ik dan ook stralend weer thuis omdat het toch weer gelukt was om mijn doel te behalen.
Als eind datum hadden we begin mei gekozen en ik keek erg uit naar de datum van mijn laatste weging. De resultaten logen er ook niet om. 69,5 kilo. Ik had op dat moment niet alleen een gezond bmi bereikt, maar mezelf ook aangeleerd om gezonder te eten. Het is nooit een dieet geweest, meer een bewustere manier van eten.
Momenteel weeg ik 64kg en ben ik tevreden met hoe ik eruit zie. Ik voel me dankbaar dat ik als proefpersoon voor Manon mocht fungeren en zal dus ook iedereen die het vraagt vertellen dat zij degene is die mij heeft geholpen mijn eigen lijf weer terug te krijgen. Tegen de mensen die ook willen afvallen kan ik alleen maar zeggen; Manon is geweldig in het voorhouden van een spiegel.
Go for it! en de resultaten zullen er niet om liegen.

Wendy Jansen

Wat een geluk dat ik een coachingstraject won! Totaal niet verwacht, maar eigenlijk wel net wat ik nodig had om weer goed in mijn energie te komen. Mijn wens was namelijk om hulp te krijgen bij wat is nu gezond en hoe ga ik me weer energieker voelen met behulp van voeding. Het eerste gesprek was meteen al prettig. Ik heb een voedingsdagboek bij gehouden en daar uit kwam al snel naar voren wat ik kon aanpassen in mijn voeding. Met name variatie was hierin voor mij het key woord. Met hulp van Manon weet ik nu hoe ik ook tijdens mijn ontbijt en lunch, kan zorgen voor variatie, maar ook kan zorgen dat deze voedend/vullend zijn. Door haar eet ik op een verantwoorde manier 3 à 4 keer op een dag en hierdoor voel ik me energieker dan voor het traject. Ook heeft  Manon me geholpen door theorieën met me te delen over voeding, waarbij ik met name inzicht kreeg in wat ons lijf nodig heeft. Door deze inzichten, kan ik tegenwoordig ook op een goede manier kijken naar recepten. En is de angst weggenomen dat je van veel eten, dikker zou worden. Door Manon haar open houding, het delen van theorie en haar eigen ervaring, ben ik waar ik nu sta. En dat is op een punt waarop ik veel meer energie haal uit voeding, maar juist ook niet meer terug wil naar de saaie boterhammen. Eten is op deze manier een feestje en ik geniet er elke dag van!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht via het contactformulier en we plannen GRATIS en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in!